Gastvrouw

Wat denk je ervan om zelf eens gastvrouw te zijn?

Laten we samen met je familie, vrienden, en buren een gezellige avond beleven waarbij ik jullie de leukste Tupperware vrijblijvend laat zien! Een ouderwetse party zoals hij al  meer dan 50 jaar wordt gegeven!

Als gastvrouw ontvang je altijd een dank-je-wel cadeau voor de gastvrijheid!

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met me op.  Je kan me bellen of een mailtje sturen.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.
Samen stellen we een datum en een tijd vast waarop de party gehouden gaat worden.

Nu gaat u aan de slag; het uitnodigen!  Gemiddeld zijn er tussen de 5 a 15 personen op een avond. U krijgt van mij uitnodigingen om te versturen of uit te delen.
Vergeet vooral niet te vermelden dat er geen enkele aankoopverplichting is! Vertel ook de gasten dat ze hun garantie artikelen (compleet) kunnen meenemen voor omruiling.

Op de avond zelf kom ik een drie kwartier van tevoren, om alle spullen klaar te zetten. Als alle gasten aanwezig zijn kunnen we beginnen. Ik begin de avond met mijzelf voor te stellen, daarna geef ik wat informatie over het merk Tupperware, de garantie en de lopende aanbiedingen. Daarna zal ik de producten vrijblijvend demonstreren. Mocht u van te voren interesse hebben in bepaalde producten kunt u mij dit laten weten, dan zorg ik dat ik deze bij mij heb. Na de demonstratie is er de mogelijkheid om vragen te stellen en de bestelbonnen in te vullen.

Na de avond zullen de gasten het geld naar u overmaken, waarna u het totaalbedrag aan mij kan overmaken. Zodra ik het geld ontvangen heb zal ik de producten bij u komen afleveren, zodat u deze kunt bezorgen aan uw gasten. (gemiddeld 1,5 a 2 weken)

Hoe werken de geschenken?

Als gastvrouw krijg je bovendien leuke geschenken extra, onze sterartikelen en ook waardebonnen die je toelaten gratis artikels uit de Tupperware artikels te kiezen.

Heb je interesse om eens een demo te organiseren, neem contact op met mij en ik vertel er je graag meer over.